MENU

Onze missie

Wij zijn een enthousiaste groep jonge mensen (en een viertal ietwat ouderen) uit de Hervormde Gemeente Harderwijk, wijk De Regenboog. In 2015 zijn wij begonnen met het organiseren en plannen van de eerste jongerendienst in Kerkelijk Centrum De Regenboog in Harderwijk.

In het begin

organisatie lifeline harderwijk

Team Lifeline Harderwijk

Op 5 februari 2017 zijn we met een vast concept gestart onder een nieuwe naam: ‘Lifeline’. Muziek speelt hierin een grote rol dankzij medewerking van onze Lifeline band. Met Lifeline hopen wij jongeren te inspireren, te laten groeien in hun geloof en te leren leven naar het voorbeeld van Jezus.

Het begon als een idee, vervolgens was het zoeken naar een vorm, brainstormen met enthousiaste jongeren, elkaars talenten ontdekken, lange vergaderingen, veel lol, maar vooral nadenken over wie we op welke manier willen bereiken met Gods woord.

Voor wie?

Lifeline is er voor jongeren die vragen hebben over het leven, vragen hebben over God en wat Hij voor hen kan betekenen. Lifeline is er voor jongeren die nooit in een kerk komen, elke week in een kerk komen of iets daar tussenin. Lifeline is er dus voor jou!
Er komt tegenwoordig zoveel op je af, er wordt zoveel van je verwacht, er zijn zoveel keuzes. Met Lifeline willen we een rustmoment aanbieden, een moment voor jou waar je mag zijn zoals je bent, een moment waar God wil laten zien wie Hij is. Door muziek, door woorden, door de mensen om je heen. Geen voorwaarden, onvoorwaardelijke Liefde. We hopen dat je Hem de kans wilt geven om er te zijn voor jou, we hopen je binnenkort te zien bij Lifeline!

Jouw verhaal

Daarnaast willen wij jou een platform bieden om je verhaal te kunnen doen. Dit kan na de diensten bij het gebedsteam, tijdens een drankje in de hal met elkaar, maar ook willen wij dat iedereen verhalen en ervaringen kan delen buiten onze diensten om.
Hiervoor zijn wij een pagina begonnen op onze site, genaamd: ‘Lifeliners’. Hier geven wij de mogelijkheid aan iedereen om hun verhaal, getuigenis of ervaringen te delen met anderen om zo ook elkaar te inspireren.

Natuurlijk willen wij deze mogelijkheid ook bieden tijdens onze diensten. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via Facebook.

Naast de diensten en de website zijn wij ook actief op Facebook, Instagram en YouTube. Hier vind je altijd het laatste nieuws en mis je niets van onze diensten.