MENU

Wij introduceren: Lifeline!

14/12/2017

The word is out! Vanaf 5 februari 2017 gaan wij officieel als ‘Lifeline’ door het leven. Met Lifeline hopen wij jou te inspireren, te laten groeien in je geloof en te leren leven naar het voorbeeld van Jezus. Muziek speelt hierin een grote rol dankzij medewerking van onze Lifeline band.

 

Daarnaast willen wij je een platform bieden om je verhaal te kunnen doen. Dit kan na de diensten bij het gebedsteam, tijdens een drankje in de hal met elkaar, maar ook kan je je verhaal of ervaring delen buiten de diensten om. Hiervoor zijn wij een pagina begonnen op onze website die wij ‘Lifeliners’ hebben genoemd. Hier geven wij je de mogelijkheid om je verhaal, getuigenis of ervaringen te delen met andere jongeren om zo ook elkaar te inspireren.

Natuurlijk willen wij deze mogelijkheid ook bieden tijdens onze diensten. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of via Facebook.

Naast de diensten en de website zijn wij ook actief op Facebook en Instagram. Hier vind je altijd het laatste nieuws en mis je niets van onze diensten.

 

“You took me from the wayside, and called me Your own. You’ve thrown me a Lifeline, and carried me home.”

Wees de eerste die een reactie plaatst.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd bij je reactie.


Bekijk ook andere posts